TryForce Bodegraven

TryForce is opgericht door drie ervaren Krav Maga instructeurs. We vinden dat kracht in veel situaties een goede oplossing biedt. Dit stralen we uit in alle aspecten van onze training. Wij geloven in de kracht van groepslessen waarin iedereen gelijk is, maar met alle aandacht voor het potentieel van het individu.
 
Ons aanbod bestaat uit Krav Maga en TryFit, Krav Maga is een zeer effectief zelfverdedigingsysteem en TryFit is onze workout! De Krav Maga les duurt 75 minuten en TryFit duurt 45 minuten. Onze drie doelen zijn het volgende: 
 
Strong 
Ons doel is mensen krachtiger maken, zowel op fysiek als mentaal vlak. Door beide te trainen, straal je kracht uit.
 
Safe 
Door training willen we mensen veiliger en assertiever maken in elk aspect van hun leven: privé, werk, maar ook op straat. We leren je bij voorkeur een gevecht te vermijden, maar uiteraard ook voor jezelf op te komen als dat nodig is.
 
Skilled
Wij willen mensen vaardiger maken. Vaardiger word je door veel te trainen en jezelf te blijven ontwikkelen. Belangrijk is dat de vaardigheden niet alleen bruikbaar zijn in de training, maar juist ook in de praktijk.
 
Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een proefles op één van onze locaties, of kijk op onze site voor meer informatie!

Facebook: https://www.facebook.com/TryForceNL/

 

Ga naar de website
Instructeur

Elkan van Dijk (E2)

Elkan van Dijk is een veelzijdige instructeur. Hij is begonnen met Krav Maga in 2008. In juli 2011 heeft hij de instructeursopleiding gevolgd in Tsjechië. Dit beviel hem zo goed dat hij nog veel andere cursussen heeft gedaan. In mei 2012 heeft Elkan de eerste Combat and Fighting instructeursopleiding gevolgd. In oktober 2013 is hij voor de Executive Protection Instructeursopleiding gegaan. In januari 2015 heeft hij deelgenomen aan de Law Enforcement Instructor Course in Israël. Elkan zoekt steeds weer manieren om zichzelf te ontwikkelen, zodat hij deze kennis door kan geven!
Lees meer
Instructeur

Bart Runia (E1)

Ik was in 2008 op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilde met een vechtsport beginnen. Door de praktische kant van Krav Maga wist ik gelijk dat dit iets voor mij was en ben dan ook fanatiek gaan trainen. Ik heb vroeger altijd wel gesport, maar Krav Maga heeft mijn interesse in beweging en sport écht aangewakkerd. Dusdanig veel dat ik er zelfs mijn beroep van heb gemaakt!
Lees meer
Instructeur

Ronald Post (E1)


Lees meer