Krav Maga Den Haag

Krav Maga Den Haag werkt met de simpele filosofie, dat de technieken eenvoudig zijn en zoveel mogelijk gebaseerd moeten zijn op de natuurlijke reflexen van de mens, zodat het relatief snel en makkelijk aan te leren is. Hierdoor is het systeem ook uitvoerbaar onder stress.

Men hoeft dan ook niet lenig en sterk te zijn om zich met behulp van Krav Maga effectief te kunnen verdedigen. Tijdens de lessen Krav Maga besteden we veel tijd aan reality based self defense. Bij Krav Maga Den Haag wil dit zeggen dat we trainen onder stress en onder omstandigheden zoals die op staat kunnen voorkomen. De aanval kan van achter komen, in het donker of door meerdere tegenstanders. Er zijn geen regels voor de aanvallers en de verdediger. De aanvallen kunnen worden uitgevoerd met messen, stokken, stenen of pistolen. Voor elke aanval biedt het zelfverdediging systeem Krav Maga een oplossing!

Krav maga Den Haag (Zuid-Holland) is een open sportschool. Dit wil zeggen dat wij het belangrijk vinden om te trainen in een goede sfeer en met respect voor elkaar. Iedereen die daar het zelfde over denkt, is dan ook van harte welkom. Wij vinden, het belangrijk dat we in Den Haag een kwalitatief hoogwaardige training zelfverdediging kunnen aanbieden. Hiervoor investeren wij veel in de opleiding en training van onze instructeurs. Daarom zijn wij aangesloten bij de IKMF, de Internationale Krav Maga Federatie. Zij waken voor de kwaliteit van het systeem en voeren aanpassing door, zodat het systeem up to date blijft en zich aanpast aan de ontwikkelingen van de moderne maatschappij.
Ga naar de website
Sportschool
Instructeur

Bart van de Wiel (G2)

bruine band Judo 1ste dan Jiu-jitsu Rots en water Instructeur docent weerbaarheid (o.a. bij Defense for You, teens) 3 jaar Krav Maga ervaring graduate 1, Krav Maga IKMF civil instructor Krav Maga IKMF Security Instructor Krav Maga IKMF
Lees meer
Instructeur

Andre Moonen (G1)


Lees meer