360 Krav Maga Wassenaar

KRAV MAGA is een zeer praktisch en realistisch Israëlisch zelfverdedigingssysteem. De belangrijkste reden voor Imi Sde-Or (Imi Lichtenfeld), de grondlegger van Krav Maga, om het systeem te ontwikkelen, was dat iedereen, man of vrouw, jong of oud, in staat moet worden gesteld om zich te verdedigen wanneer dat noodzakelijk is. Zijn motto was: 'SO THAT ONE MAY WALK IN PEACE'

360 Krav Maga geeft man of vrouw, jong en oud, door middel van trainingen een reële mogelijkheid om zichzelf en anderen eenvoudig, doeltreffend en effectief te kunnen verdedigen tegen meer, maar ook minder, voorkomende vormen van geweld. Als de wens en het niveau aanwezig zijn, kunnen leden van 360 Krav Maga de officiële Krav Maga examens afleggen.

360 Krav Maga is aangesloten bij de IKMF, de International Krav Maga Federation. Deze Israëlische organisatie is opgericht door de grondleggers van Krav Maga om het systeem wereldwijd te verspreiden, blijvend te ontwikkelen en te evolueren. Het IKMF GIT-team (bestaande uit Israëlische Krav Maga experts) reist dan ook sinds de oprichting een groot deel van het jaar over de hele wereld om de IKMF familie en alle aangesloten IKMF instructeurs, te ontmoeten, up to date te houden en te testen. 360 Krav Maga geeft op diverse avonden les in het civiele systeem.

Locatie per januari 2018:

Adelbert College
Deijlerweg 163
2241 AE Wassenaar

Lessen op de dinsdag.

Ga naar de website
Sportschool