360 Krav Maga Leiden

KRAV MAGA is een zeer praktisch en realistisch Israëlisch zelfverdedigingssysteem. De belangrijkste reden voor Imi Sde-Or (Imi Lichtenfeld), de grondlegger van Krav Maga, om het systeem te ontwikkelen, was dat iedereen, man of vrouw, jong of oud, in staat moet worden gesteld om zich te verdedigen wanneer dat noodzakelijk is. Zijn motto was: 'SO THAT ONE MAY WALK IN PEACE'

360 Krav Maga geeft man of vrouw, jong en oud, door middel van trainingen een reële mogelijkheid om zichzelf en anderen eenvoudig, doeltreffend en effectief te kunnen verdedigen tegen meer, maar ook minder, voorkomende vormen van geweld. Als de wens en het niveau aanwezig zijn, kunnen leden van 360 Krav Maga de officiële Krav Maga examens afleggen.

360 Krav Maga is aangesloten bij de IKMF, de International Krav Maga Federation. Deze Israëlische organisatie is opgericht door de grondleggers van Krav Maga om het systeem wereldwijd te verspreiden, blijvend te ontwikkelen en te evolueren. Het IKMF GIT-team (bestaande uit Israëlische Krav Maga experts) reist dan ook sinds de oprichting een groot deel van het jaar over de hele wereld om de IKMF familie en alle aangesloten IKMF instructeurs, te ontmoeten, up to date te houden en te testen. 360 Krav Maga geeft op diverse avonden les in het civiele systeem.

Locatie

Leiden
PC Hooftlaan 13
2332 AX Leiden
Ga naar de website
Sportschool
Instructeur

Arno Grundeken (E2)

Voordat Arno met Krav Maga in aanraking kwam deed hij voornamelijk aan fitness en krachttraining. Tevens heeft Arno als snowboard-leraar gewerkt.
Lees meer
Instructeur

Harold van Haastregt (G3)

Harold van Haastregt, woonachtig in Wassenaar, is werkzaam als Operationeel Netcoördinator bij een energiebedrijf.
Lees meer
Instructeur

Rick de Winter (G3)

Rick de Winter, woonachtig in Leiden, is werkzaam als zwem en turnleraar. Voordat Rick Krav Maga ontdekte, heeft hij vanaf zijn jeugd op hoog niveau geturnd. In 2013 heeft hij kennis gemaakt met Krav Maga , Vanaf dat moment is Rick verslaafd geraakt aan het beoefenen van Krav Maga.
Lees meer