Trojan power Academy Haarlem

Trainingscentrum Helena is sinds 1 juli 2005 een uniek centrum dat zich richt op het bevorderen van de veiligheid en het welzijn van haar leden. Lifestyle en gezondheid zijn twee van onze sleutelwoorden. M.i.v. juli 2021 gaat deze club verder onder de naam Trojan Power Academy.

Met Krav Maga, Trojan Workout en Kettlebell trainingen zorgen we ervoor dat jij sterk in je schoenen staat! Onze vestigingen zijn in Alphen a/d Rijn, Haarlem.

 
Activiteiten
 
Krav Maga
Krav Maga is een zelfverdedigingsmethode die eenvoudig is aan te leren voor iedereen: mannen, vrouwen, jong en oud. Krav Maga wordt elke dag in de praktijk gebruikt en werkt écht. Het grote voordeel van Krav Maga is dat we je naast fysieke zelfverdediging ook mentaal en verbaal sterker maken, zodat je in een stressvolle situatie nog steeds kunt blijven handelen. Trojan power Academy biedt Krav Maga voor volwassenen (18+) en voor kinderen (5-10) en tieners (11-16).
 

TROJAN POWER IS…

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. De Trojan Power Academy is een instituut voor fysieke en mentale krachttraining. Echte kracht betekent dat jij zo sterk in je schoenen staat dat je kunt gaan en staan  waar jij wilt. Wij trainen jou, wij coachen jou en wij maken jou of jouw team zo sterk dat jij jouw doelen waarmaakt, vanuit een echte vechtersmentaliteit. Dat kan bij ons in het trainingscentrum, buiten en ook online.  

Ontdek onze website en laat ons jou helpen sterk te worden. www.trojanpower.nl

 
De hoogste kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze activiteiten altijd uitgevoerd onder begeleiding van internationaal gecertificeerde instructeurs. Om deze kwaliteit te blijven waarborgen laten we ons voortdurend bijscholen op de allerhoogste niveaus. We vliegen hiervoor de hele wereld rond om bijscholing van de allerbesten te ontvangen, zodat we onze kennis aan jou kunnen doorgeven.

 

Ga naar de website
Instructeur

Stephan Wattimena (E1)

Stephan is geboren in een sportieve familie, waarvan zijn oom en tante ook fanatiek vechtsporters waren en daardoor maakte hij op jonge leeftijd al kennis met vechtsport.
Lees meer
Instructeur

Rachid Ihataren (G5)

Civilian krav maga instructor IKMF Nederland
Lees meer
Instructeur

Jeroen Roosen (G5)


Lees meer
Instructeur

Sharon van Dongeren (G1)


Lees meer