Taus Gym Breda

Taus Gym staat op de eerste plaats voor begeleidend trainen. Zowel in groepen als één op één is de begeleiding van essentieel belang voor efficiënt en doelgericht trainen.

We leven in een maatschappij waar op elke straathoek een sportcentrum te vinden is en tegelijkertijd het aantal mensen met overgewicht nog nooit zo hoog is geweest. Dan klopt er iets niet! 

Daar brengen wij verandering in. In plaats van mensen een sportkaart te geven en aan hun lot over te laten in de fitness ruimte, met apparaten die, als je eenmaal door hebt hoe ze werken, het halve werk voor je doen. Wij kijken naar jouw doelen en wensen. Aan de hand daarvan ontvang je een trainingsadvies over welke vorm van training het beste bij jou past om je sportdoelen op een gezonde en verantwoorde manier te behalen.

Bovendien ontvang je ook voedingsadvies en proberen we met deze combinatie van de juiste training en de juiste voeding, jouw een nieuwe lifestyle aan te meten!

De sportieve sfeer in groepsverband bevordert jouw sportieve resultaten en jouw sportmentaliteit. Daarom sporten wij met elkaar. Ook bij Personal Training is de wisselwerking tussen sporter en trainer van essentieel belang voor optimale resultaten. Met enkel advies komen we er niet!

Bij Taus Gym kan je altijd terecht voor advies of een praatje. Bel ons, mail ons, facebook ons, of kom gezellig ouderwets een praatje maken, op de trainingsdagen of tijdens een ledenactiviteit. Wij staan altijd klaar voor jou!


Trainingen

Onze instructeurs Riaz Taus en Joost van Lieshout zijn gespecialiseerd in kracht- en conditietrainingen, vechtsporten en zelfverdedigingsystemen. 

Voor kracht- en conditietrainingen hebben wij een uniek crosstrainingsprogramma ontwikkeld, onder de noemer FIT. Met FIT introduceren wij een nieuwe aanpak! Wanneer je gebruik maakt van fitness apparaten verricht het apparaat een groot deel van de beweging. Maar als je dezelfde spieren traint met behulp van je eigen lichaam, verricht jouw lichaam voor de volle 100% de beweging en zijn de resultaten voor de volle 100% voor jou!

Sport en beweging heeft een functie. Naast het optimaliseren van je fysieke gezondheid kun je je eigen lichaam inzetten voor je eigen veiligheid. Met Krav Maga helpen we jou om je zelfvertrouwen en veiligheidsgevoel te vergroten. De kennis en vaardigheden die je leert bij Krav Maga zouden wellicht van levensbelang kunnen zijn. Voor jou en voor je omgeving.

Contactgegevens
Tel:                013 - 82 28 824
E-mail adres: info@tausgym.nl
Website:         www.tausgym.nl

Locatie 
Gemeentelijk Sportcentrum Breda
Topaasstraat 13
4817 HA Breda
 
Facebook: www.facebook.nl/tausgym

Topaasstraat 13

Ga naar de website
Sportschool
Instructeur

Riaz Taus (E1)

Riaz Taus is de oprichter, eigenaar en hoofdinstructeur van Taus Gym. Naast FIT en Krav Maga instructeur is hij ook personal trainer en lifestyle coach.
Lees meer