Rudis trainingscentrum- Alteveer

Rudis is een kleine school die zich richt op persoonlijke aandacht voor de studenten. Dat betekent dat er naast de trainingen ook veel aandacht -desgewenst- voor coaching is, zodat studenten hun persoonlijke doel halen. De instructeur is Bernard Zwarts: Zijn ervaring, die hij o.a. heeft opgedaan in ruim 20 jaar werken bij operationele eenheden van Defensie, gebruikt hij om de trainingen zowel fysiek als mentaal uitdagend te maken op een verantwoorde wijze.

Rudis krav maga trainingscentrum

Trainingen

Een belangrijk element in de trainingen is wederzijds respect. Iedere student wordt ook gelijk behandelt ongeacht zijn/haar (fysieke) presteren tijdens de training. Dat betekent niet dat de trainingen soft zijn, maar wel eerlijk. Uit persoonlijke ervaring weet Bernard dat je handelen in (extreem) gewelddadige situaties wordt bepaald door je training. Dat betekent dat je tijdens de training de realiteit -stapsgewijs- zoveel mogelijk moet proberen te benaderen. Het motto voor de trainingen is dan ook (goed verwoord door Amerikaanse collega’s):

“When you’re under pressure, you don’t rise to the occasion, you sink to the level of your training.”

Dit neemt niet weg dat bij de trainingen veiligheid altijd voorop staat!


Trainingslocaties
De trainingen vinden plaats in Alteveer, gemeente Stadskanaal.
Twee keer per week wordt er getraind in de sporthal in het dorp. De derde training vindt buiten plaats op het privéterrein van het trainingscentrum. Deze keuze is gebaseerd op bovenstaand motto. Het trainen onder verschillende omstandigheden (andere ondergrond; andere omgeving; weersinvloeden, etc) helpt je leren omgaan met verschillende omstandigheden. 

Ga naar de website