Self Defense Academy Meppel

De SELF DEFENSE ACADEMY® is sinds 2008 een erkende Krav Maga school en vanaf het begin aangesloten bij de International Krav Maga Federation (Israël).

Activiteiten

Gespecialiseerd in het Israëlische (zelf-)verdedigingsysteem op het gebied van Krav Maga voor kinderen en jongeren, volwassenen, politie en justitie, combat & fighter. Wij houden ons bezig met het bevorderen van fysieke vaardigheden, veiligheid en welzijn door het professioneel aanbieden van Krav Maga (outdoor) trainingen-, clinics-, zelfverdediging, workshops.

Missie

Self Defense Academy® wil een betrouwbare leeromgeving bieden en een goede persoonlijke begeleiding, zodat iedereen kan investeren in zijn of haar fysieke vaardigheid, veiligheid en die van derden. Daarnaast vindt Self Defense Academy® het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio, de veiligheid en het omgevingsbewustzijn van de mensen die er wonen en werken.

Doelgroep

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan wekelijks reguliere trainingen Krav Maga volgen. De doelgroep waar Self Defense Academy® zich verder op richt en mee samenwerkt zijn bedrijven, scholen, gemeenten, hulp- en veiligheidsdiensten en overheidsinstanties. “So that one may walk in peace”

Ga naar de website
Sportschool
Instructeur

Robert Stoter (E1)

Terwijl Robert aan de instructeuropleiding begon, trainde hij al een aantal jaren Krav Maga bij IKMF met daarvoor 10 jaar Karate (Kyokushinkai) ervaring.
Lees meer