We mogen weer...


We mogen weer...

De versoepeling van de Corona maatregelen hebben ervoor gezorgd dat we vanaf 11 Mei weer met elkaar kunnen trainen mits het voldoet aan de geldende Corona veiligheidsmaatregelen. lees verder...


Er is veel onduidelijkheid betreft wat nu wel en niet mag. We zien dat nieuwsberichten de plank mis slaan en verkeerd informeren. IKMF volgt de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van het NOC-NSF en werkt conform de noodverordeningen van de diverse veiliheids regio's.

Elke club en student kan deze online vinden. (zie links)

Hoe kan een krav maga training er uit zien als we geen fysiek contact mogen hebben?

We zullen jullie middels drydrills (met partner op 1.5 mtr), shadow fighting op techniek kunnen blijven trainen. Iets wat vaak in de lessen tekort schiet omdat mensen graag ff willlen rammen, is dit nu bij uitstek het moment om jullie nu echt beter te maken in de uitvoering van jullie technieken.

We kunnen jullie op gebied van conditie en kracht en doorzettingsvermogen trainen en zo veel meer.

Het enige dat we komende maanden niet kunnen is fysiek contact maken, maar dat maken we goed als het weer mag met b.v. veel sparren en vette drills.

Laten we met z'n allen genieten van de mogelijkheden die ons nu geboden worden en de regels respecteren of je het er nu mee eens bent of niet.

Er is geen beperking op de aantallen deelnemers aan de training mits onder begeleiding en 1.5 mtr afstand. Daarnaast zijn er meer voorwaarden maar deze kun je lezen in de protocollen.

voorbeeld noodverordening veiligheidsregio Flevoland: download  https://www.noordoostpolder.nl/file/8850/download

Protocollen NOC-NSF.  https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf_protocol_verantwoord-sporten-v3.pdf 

 

Het is aan de clubs of, waar en wanneer zij de trainingen buiten hervatten.

Locaties zullen per club en in overleg met de gemeente geregeld moeten worden.

Het kan dus zijn dat locaties, lesdagen en lestijden derhalve afwijken van het reguliere lesprogramma van de club.

Wij wensen iedereen veel trainingsplezier met elkaar en hopen dat jullie technieken na de Corona tot ongekende hoogte geperfectioneerd zijn.

Kida

Bo van Velzen