Riaz Taus ( E1 )


Instructeur Riaz Taus
Riaz Taus is de oprichter, eigenaar en hoofdinstructeur van Taus Gym. Naast FIT en Krav Maga instructeur is hij ook personal trainer en lifestyle coach. Deze ambitieuze trainer en ondernemer combineerde zijn interesse in sport al op jonge leeftijd met zijn toekomstplannen. Aanvankelijk was hij veel bezig met kickboksen, grappling en MMA en heeft in de eerste twee ook wedstrijdervaring opgedaan. Maar eenmaal kennis gemaakt met Krav Maga in 2008 was Riaz verkocht.

In 2010 kreeg Riaz zijn eerste officiële Krav Maga certificering als Krav Maga instructeur. Vervolgens bracht zijn passie hem in Israël waar hij in 2012 een G Camp volgde onder leiding van experts Avi Moyal, Tamir Gilad, Amnon Darsa en Dan Oren, Overste uit IDF en special forces - de top van IKMF. Sindsdien heeft hij verschillende specialistische seminars gevolgd; Hostage, 3th Party Protection, Barfight, Arrest, Control & Restrain, Public Transport en History of Krav Maga.

 
Taus Gym

Na het behalen van zijn Bachelor of Health in Haarlem keerde Riaz terug naar zijn geboorteplaats Tilburg, waar hij deze filosofie centraal wilde stellen in zijn eigen sportschool. Met Taus Gym wil Riaz mensen net dat stukje veiligheid en gezondheid bieden, dat zo nodig is in deze tijd. 

In oktober 2010 richtte hij zijn eigen sportschool op waar nu samen met instructeur Joost van Lieshout naast Krav Maga ook FIT en Training op Maat wordt verzorgd. 

www.tausgym.nl

 

Krav Maga

 

Bij Taus Gym train je Krav Maga in een vertrouwde en veilig sfeer. Taus Gym staat garant voor professionele en persoonlijke begeleiding voor iedereen. Taus Gym biedt op 5 dagen per week Krav Maga lessen op twee locaties. 

 

FIT
 Functional Intensive Training is een uniek crosstrainingsprogramma. Met behulp van o.a. de Kettlebell zorgen wij ervoor dat jij je in workouts van slechts een half uur sterk, gezond en FIT voelt! 

 

Training op maat
 Naast de reguliere lessen biedt Taus Gym ook de mogelijkheid tot training op maat. Personal Training waarbij een compleet trainingsschema wordt opgesteld conform jouw wensen en sportdoelen valt hieronder, maar ook groepstrainingen voor bijvoorbeeld bedrijven en verenigingen.

 
 Relevante Opleidingen & Cursussen
 • Reservist 
   Nationaal Reserve Koninklijke Landmacht
  Juni 2015
 • Security instructor 
   International Krav Maga Federation 
   Mei 2014 
 • Master Kettlebell instructor
   The Original Kettlebell Association
  Mei 2012
 • Bewegingsdeskundige 
   Hogeschool Haarlem 
   Januari 2012 
 • Civiele Krav Maga instructeur 
   International Krav Maga Federation 
   Mei 2010 
 • Preventiemedewerker 
   Hogeschool Haarlem 
   November 2009