De organisatie van Stichting Krav Maga IKMF Nederland

IKMF Nederland

De stichting IKMF Nederland wordt actief bestuurd door een klein team van specialisten.

Bo van Velzen

Bo van velzen Director IKMF Nederland


Bo van Velzen is Expert 3 en in 2011 benoemd tot director van IKMF Nederland. Hij is sindsdien belast met het dagelijkse bestuur van de bond. Tevens is hij verantwoordelijk voor het bewaken van het Krav Maga-niveau binnen IKMF Nederland. Als zelfstandig ondernemer is Bo directeur en lead instructor van krav maga school Defensivetactics met bijbehorende webshop kravwinkel. In 1969 stapte Bo voor het eerst de Dojo binnen en daar is hij nu nog steeds te vinden. Nadat hij op verschillende management posities in het bedrijfsleven had gewerkt heeft Bo in 2009 de definitieve overstap gemaakt naar full time krav maga.

Cindy Duerink

Cindy Duerink Administration


Cindy Duerink is het eerste aanspreekpunt voor de meeste leden. Zij is als administratieve kracht actief met de ledenadministratie, e-mail en organisatie ondersteuning van diverse events die door de IKMF georganiseerd worden.

Dimitry van Loendersloot

Dimitry van Loendersloot Organizer


Dimitry van Loendersloot is inmiddels een bekend gezicht binnen de IKMF. Naast instructeur, is hij is de regelneef en grote organisator van de events. Al vanaf jonge leeftijd organiseert hij evenementen. Nadat zijn instructeur Bo van Velzen tot director van IKMF Nederland werd gekozen, heeft hij zijn expertise aangeboden en is deel geworden van het IKMF Nederland team.