De organisatie van IKMF Nederland

IKMF Nederland

De IKMF Nederland wordt actief bestuurd door een klein team van specialisten.

Bo van Velzen

Bo van velzen Director IKMF Nederland


Bo van Velzen is Expert 2 en in 2011 benoemd tot director van IKMF Nederland. Hij is sindsdien belast met het dagelijkse bestuur van de bond. Tevens is hij verantwoordelijk voor het bewaken van het Krav Maga-niveau binnen IKMF Nederland. Als zelfstandig ondernemer is Bo directeur en lead instructor van krav maga school Defensivetactics met bijbehorende webshop kravwinkel.

Cindy Duerink

Cindy Duerink Administration


Cindy Duerink is het eerste aanspreekpunt voor de meeste leden. Zij is als administratief medewerkster dagelijks actief met de ledenadministratie, e-mail, telefoon en organisatie ondersteuning van diverse events die door de IKMF georganiseerd worden.

Dimitry van Loendersloot

Dimitry van Loendersloot Organizer


Dimitry van Loendersloot is inmiddels een bekend gezicht binnen de IKMF. Naast instructeur, is hij is de regelneef en grote organisator van de events. Al vanaf jonge leeftijd organiseert hij evenementen. Nadat zijn instructeur Bo van Velzen tot director van IKMF Nederland werd gekozen, heeft hij zijn expertise aangeboden en is deel geworden van het IKMF Nederland team.

Martijn Bos

Martijn Bos E.I.T. lead instructor


Martijn is met Expert 4 de hoogst gegradueerde instructeur in Nederland en behoort tot het IKMF Expert team dat wereldwijd wordt ingezet om het krav maga te verspreiden. Als lead instructor van het Nederlands team is het samen met de Israeli zijn taak het team naar een nog hoger niveau te brengen. Naast krav maga is Martijn een autoriteit op gebied van functional training en heeft een uniek fitness programma ontwikkeld "Trojan workout" dat in Nederland en daarbuiten geroemd wordt door experts.

Yolanda Heijdel

Yolanda Heijdel Coördinator women division NL


Yolanda is al jarenlang een trouwe instructeur bij de IKMF en heeft een brede ervaring in het promoten van haar sporten Krav Maga en Muay Thai. Als sport ambassadrice van de gemeente Delft zet zij zich in voor het in beweging krijgen van mensen. Een functie waar zij herhaardelijk voor gevraagd is en je niet zomaar krijgt. Passie voor de sport is wat haar kenmerkt. Met name wil zij zich inzetten voor een specifieke doelgroep aan wie zij beroepsmatig al jaren trainingen verzorgt "de vrouwen" Een kwetsbare groep in de samenleving waarvoor de IKMF een speciaal programma ontwikkeld heeft "stay away" Yolanda is ondanks haar lieve karakter en voorkomen een kracht om niet te onderschatten. Zij gaat zich de komende jaren inzetten om zo veel mogelijk vrouwen weerbaar te maken en als coordinator het cursus aanbod in Nederland te stroomlijnen en te promoten.

Jeroen Meyer

Jeroen Meyer Coördinator kids division NL


Kids krav maga is een snel groeiend fenomeen in Nederland. De scholen die ermee starten stromen vol en kunen de vraag nauwelijks aan. Een tak van krav maga die in de kinderschoenen staat en waar nog veel winst te behalen valt op alle niveaus. Aan jeroen de taak om het kids programma te coordineren en te inventariseren. Een pittige taak waarin hij zich van aanvang in heeft vastgebeten. Vanuit zijn werk is Jeroen gewens om groepen en personen aan te sturen en is coordineren zijn specialiteit. Daarnaast is krav maga zijn passie en runt hij samen met zijn vriendin Rotem Nir een IKMF school in Almere waar ook kids krav maga gegeven wordt.

 

Stefan Wattimena

Stefan Wattimena Coördinator LHBTI programma.

Stefan Wattimena is sinds 2017 Coördinator LHBTI van IKMF Nederland en is de eerste wereldwijd die voor deze doelgroep een speciaal programma heeft ontwikkeld


Brenda van Velzen

Brenda van Velzen vrijwilligster


De meesten die onze leveltests, seminars en overige evenementen bezoeken kennen haar inmiddels al. Vliegende keep, manusje van alles, kok, webshop, etc en altijd in voor een praatje. Met name de deelnemers van de summercamps weten dat zij geen half werk levert. Naast haar fulltime baan bij de politie, assisteert ze vaak bij de dagelijkse werkzaamheden binnen de ikmf. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden is zij de vrouw van director Bo van velzen.